Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Altered Trading Card Game

Wat is Altered TCG?

Altered is een revolutionare Trading Card Game met prachtige art, geweldige gameplay en bovenal een uniek verzamel concept. Maak boosters open, verzamel de mooiste kaarten en bouw je eigen decks. Dat verzamelen doe je zowel fysiek als digitaal! Scan de kaart om deze toe te voegen aan je digitale verzameling. De officiele release van Altered TCG is 26 augustus, maar de starter decks en Kickstarter boosters zullen al in juli beschikbaar zijn. De eerste uitbreiding volgt in januari van 2025 waarna er elke vier maanden een nieuwe set zal verschijnen. Wees er als eerste bij en duik in de wereld van Altered!

Wat maakt Altered TCG uniek?

Altered weet zich op een unieke manier te onderscheiden van andere TCG's. Analoog en digitaal smelten in harmonie samen dankzij innovatieve technologie. Zo bevat iedere kaart een QR-code zodat je jouw kaarten makkelijk aan je online collectie kan toevoegen. Met de bijpassende maar optionele app kan je jouw kaarten ruilen, verhandelen, toernooi decks samenstellen en on-demand printen. Unieke kaarten zijn ook echt uniek. Open je een unique kaart? Dan bestaat er geen tweede dezelfde van.

Altered divider

Lees hier het verhaal van Altered

Een magische storm heeft de wereld van Altered voorgoed verandert toen de wereld van de verbeelding botste met de realiteit. De mensen die de storm overleefde kwamen samen in Asgartha om daar een nieuwe gemeenschap te stichten. De wereld blijft veranderen door het phenomeen genaamd Tumult. Paren van ontdekkingsreizigers, Exalts genaamd, vangen en gebruiken mana om hun verbeeldingen tot uiting te laten komen in de werkelijkheid. Nu, 500 jaar na de storm, trekken deze Exalts naar onbekende gebieden in de hoop de bron van Tumult te vinden en te stabiliseren.

Altered divider

Hoe speel je Altered TCG?

Altered is een Trading Card Game. Dit betekent dat elke speler met zijn eigen deck kaarten speelt. Je speelt Altered met twee spelers die beide twee expedities leiden onder aanvoering van hun Hero en zijn of haar Companion. Wanneer Hero en Companion elkaar ontmoeten aan het einde van hun expeditie heb je gewonnen. Elke kaart behoort tot één van de zes factions, elk met hun eigen speelstijl. Een deck kan alleen kaarten van één faction bevatten. Lees meer over de verschillende factions op de Altered factions pagina. Kan je niet wachten om te beginnen bekijk dan de Altered: Quickstart en ga meteen aan de slag. Zit je met een vraag over de spelregels? Dan wordt deze vast beantwoord op de Altered: How to Play pagina.

Altered divider

Beginnen met Altered TCG

Als je net begint met spelen is het aan te raden om te starten met een of meerdere starter decks en daarna je collectie verder uit te breiden met boosters. Uit boosters kan je zeldzame kaarten halen die je deck kunnen versterken. Misschien open jij wel een unique kaart!

Het enige wat je dan nog nodig hebt is een tegenstander om het spel te spelen. As jullie beide een deck hebben kan je meteen beginnen met spelen. Een uitleg van de spelregels vind je op de Altered: How to Play pagina.

Iedereen is natuurlijk ook welkom om in de winkel te komen spelen. Hou ook onze evenementen pagina goed in de gaten voor wanneer er Altered evenementen worden georganiseerd.

Altered divider

Verzamelen van Altered TCG

Het verzamelen van Altered kaarten is wat dit spel uniek en revolutionair maakt. Je spaart de kaarten namelijk fysiek en digitaal. Dit is anders dan elke andere TCG! Elke fysieke kaart kun je scannen en toevoegen aan je digitale verzameling. Kaarten kunnen fysiek en digitaal geruild worden over de hele wereld. Hierbij kun je kaarten die je alleen digitaal verkregen laten printen met print on demand. Lees hier meer over op de Altered Print on Demand pagina.

De eerste set, Beyond the Gates, bestaat uit meer dan 400 kaarten en bevat oneindig unieke kaarten. En met uniek bedoelen we echt uniek. Deze zeldzame kaarten zijn variaties op bestaande kaarten, maar met een verschil relevant voor het spel dat ze uniek maakt. Hoe dit precies werkt lees je op de pagina over Altered (unieke) kaarten.

Altered divider

Kickstarter Editie

Altered is de meest succesvolle Kickstarter TCG campagne ooit. Dit gaat gepaard met speciale Kickstarter edities van de boosters van de eerste set. Alle kaarten krijgen een speciaal Kickstarter logo linksonder op de kaart waardoor ze herkenbaar zijn als First Edition versies van die kaart. Daarnaast zitten er in deze boosters meer zeldzame kaarten, foilers (meer hierover op de product pagina) en bijzondere uitvoeringen van kaarten. Alle informatie vind je terug op de Altered Kickstarter pagina.

Altered divider

Prachtige accessoires voor spelen en verzamelen

Speciaal voor Altered komt Gamegenic met een eigen accessoire lijn. Al deze producten maken de speelervaring nog beter en houden je kaarten zowel voor het spelen als verzamelen in topconditie. Van sleeves, binders en playmats tot speciale tokens en opbergdozen. Maak meteen de blits met de hoge kwaliteit accessoires van Gamegenic, speciaal ontwikkeld voor Altered.

Altered divider

Zoek je meer uitleg of zit je met een vraag?

Mocht er meer informatie bekend worden gemaakt dan zal deze pagina aangepast worden. Bekijk ook onze andere pagina's over Altered TCG voor meer informatie.

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top