Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

FAQ

Hier kun je een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden daarop vinden. Hopelijk vind je hier je antwoorden, anders verwijzen we je door naar onze 'contact' pagina.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Je kunt je bestelling niet meer wijzigen nadat je hem hebt geplaatst. Wij kunnen je bestelling nog wel aanpassen. Mocht je iets aan je bestelling willen aanpassen, dan moet je contact opnemen met ons zodat we voor jou je bestelling kunnen aanpassen.

Ik heb al een bestelling geplaatst, maar wil er nog iets aan toevoegen. Kan dat?

Zolang je vorige bestelling nog niet verwerkt is, is dat zeker mogelijk. Als je een nieuwe bestelling plaatst terwijl er nog een andere bestelling van je in het systeem staat, dan kun je er voor kiezen om deze samen te voegen. Je kunt dan je bestelling op de gewone manier uitvoeren, met één klein verschil. Als er nog een bestelling open staat, staat er bij verzendmogelijkheden, naast de gewone mogelijkheden, ook de mogelijkheid om je bestelling gecombineerd te verzenden. Als je deze mogelijkheid selecteert, dan wordt je nieuwe bestelling automatisch toegevoegd aan je oude bestelling. Let hier bij wel op dat de openstaande bestelling dezelfde verzenddatum moet hebben als de te combineren bestelling. Een voorverkoop bestelling en een niet-voorverkoop bestelling kunnen bijvoorbeeld niet gecombineerd verzonden worden en deze mogelijkheid zal in dit geval dan ook niet bij verzendmogelijkheden staan.

Ik heb net besteld bij Spellenwinkel.nl. Hoe moet ik betalen?

In onze Klantenservice, op de pagina betaling en betaalmethoden, kun je alles vinden wat je nodig hebt om te kunnen betalen bij Spellenwinkel.nl.

Er is iets fout gegaan tijdens mijn iDeal betaling, wat moet ik doen?

Als je iDeal betaling niet volledig is afgerond en het bedrag is niet van je bankrekening afgeschreven, dan kun je het totaalbedrag van je bestelling overmaken naar onze bankrekening. In je bevestigingsemail van je bestelling vind je de betalingsgegevens. Is het bedrag wel afgeschreven van je bankrekening, neem dan contact met ons op.

Ik heb betaald via internetbankieren, maar bij mijn status staat betaling niet ontvangen. Hoe zit dat?

De ontvangen betalingen op onze bankrekening worden dagelijks op de site bijgewerkt. Houd er rekening mee dat een betaling via een bank anders dan de ING bank minimaal één werkdag nodig heeft om bijgeschreven te worden op onze bankrekening. Betalingen verstuurd op vrijdag worden dus meestal maandag op onze bankrekening bijgeschreven.

Ik wil producten uit de voorverkoop bestellen, hoe werkt dat?

Als je producten uit de voorverkoop bestelt, krijg je die geleverd zodra de producten beschikbaar zijn. De release datum van deze producten staat altijd in de productbeschrijving aangegeven. Bestel je voorverkoop en normale producten op hetzelfde moment? Dan wordt je bestelling pas verzonden als alle producten beschikbaar zijn. Als je de normale producten eerder wilt ontvangen, dan moet je twee verschillende bestelling maken - eentje voor de normale producten, en eentje voor de voorverkoop producten.

Waar vind ik de leveringsvoorwaarden van Spellenwinkel.nl?

Op onze leveringsvoorwaarden pagina kun je deze teruglezen.
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top