Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Leveringsvoorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling verklaar je akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden van Spellenwinkel.nl.

Totstandkoming overeenkomsten

De verkoop van de aangeboden artikelen van Spellenwinkel.nl geschiedt uitsluitend aan personen met een handelingsbekwame leeftijd. Spellenwinkel.nl levert alleen aan particulieren. Spellenwinkel.nl behoudt het recht voor om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een email met een bevestiging van je bestelling. Het totaalbedrag van de bestelling moet binnen 7 dagen betaald zijn, anders kan de bestelling worden geannuleerd en kunnen de producten opnieuw te koop aangeboden worden op Spellenwinkel.nl.

Levering

Zodra de betaling door Spellenwinkel.nl is ontvangen wordt de bestelling doorgaans binnen 2 werkdagen verzonden. De klant heeft de keuze uit drie verschillende leveringsvormen:

- Je haalt je bestelling op bij Spellenwinkel.nl in Delft
- Je laat de bestelling verzenden door middel van een verzekerde postverzending
- Je laat de bestelling verzenden door middel van een reguliere postverzending

Tijdens het afrekenen ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van juiste en volledige adresgegevens. Bij verstrekking van onjuiste of onvolledige adresgegevens is Spellenwinkel.nl niet verantwoordelijk voor zoekraken van zendingen. Indien je onjuiste of onvolledige adresgegevens verstrekt dan zijn alle extra kosten die hieruit voortvloeien voor jouw rekening.

Verzending

Bestellingen worden door Spellenwinkel.nl verpakt en verzonden op een manier waarop beschadigingen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Garanties

Spellenwinkel.nl garandeert dat na ontvangst van de betaling en goedkeuring van de bestelling de bestelde producten daadwerkelijk worden verstuurd.

Producten dienen direct bij ontvangst gecontroleerd te worden op schade of gebreken. Is een product beschadigd geleverd? Neem dan binnen twee dagen van ontvangst contact op met de klantenservice. Dan komen we zo snel mogelijk met een goede oplossing. Houd hierbij rekening dat er ook foto's van de verzenddoos nodig zijn voor een juiste en spoedige afhandeling.

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn in euro's en inclusief BTW (of margeregeling; dit is te vinden op de factuur). Prijzen op de website kunnen fouten bevatten. Bij bestelling van een product met een onjuiste prijs wordt je op de hoogte gebracht en kan de bestelling geannuleerd worden. Een onjuiste prijs is een prijs die niet reëel is en significant afwijkt ten opzichte van de werkelijke marktprijs.

Retourneren

Voor vragen over het retour sturen van een (deel van je) bestelling kun je terecht op de retourvoorwaarden pagina.

Promoties

Alle promoties en aanbiedingen die van toepassing zijn op Spellenwinkel.nl kunnen zonder bericht worden gewijzigd of beëindigd. Promoties zijn nooit van toepassing op digitale producten, cadeaubonnen en gratis producten, bijvoorbeeld uit de Spelpunten shop.

Overige zaken

In alle overige zaken niet beschreven in deze leveringsvoorwaarden beslist Spellenwinkel.nl. Spellenwinkel.nl volgt altijd de relevante wettelijke bepalingen.
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top