Play Points Parade

Extra veel spelpunten bij bestellingen vanaf € 75,-

Je spaart ze gratis bij elke bestelling: spelpunten. Spelpunten kun je in de speciale spelpunten shop verzilveren voor allerlei leuke extra's. We hebben tot en met 03 juni 2022 een waanzinnige actie voor je: je krijgt extra veel spelpunten bij bestellingen vanaf € 75,-!

Wil jij ook spelpunten gaan sparen? Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van aankomende promoties? Registreer je snel als klant en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Hoe ontvang ik die extra spelpunten bij mijn bestelling?

Bij de bestelling die je via onze website plaatst tot en met 03 juni krijg je tot wel vijf keer zoveel spelpunten bij je bestelling! Het aantal extra spelpunten dat je ontvangt, hangt af van het bedrag dat je besteedt.

2x play points doubler

vanaf € 75,-

2x zoveel spelpunten

vanaf € 150,-

3x zoveel spelpunten

3x play points doubler
4x play points doubler

vanaf € 300,-

4x zoveel spelpunten

vanaf € 500,-

5x zoveel spelpunten

5x play points doubler

Spelpunten shop: bomvol voordeel

Al je gespaarde spelpunten kun je in de spelpunten winkel verzilveren voor gratis producten, korting op je volgende aankoop of doneren aan een goed doel!

Grijp een gratis booster voor 200 spelpunten. Of spaar door voor grote of speciale producten! Je kunt je spelpunten met een enkele klik omwisselen in de spelpunten winkel, en dan zit het product meteen in je winkelwagentje.

Actievoorwaarden

  • Alleen bestellingen geplaatst tussen 20-05-2022 om 0:00 uur en 03-06-2022 om 23:59 uur komen in aanmerking voor deze actie.
  • De totale bestelwaarde van alle producten in je bestelling bepaalt welke spelpunten multiplier van toepassing is over die waarde.
  • Over het gedeelte van de bestelling dat wordt betaald met winkeltegoed ontvang je geen spelpunten en geen multiplier.
  • Bestellingen met producten die een leverdatum hebben vanaf 20-05-2022 (voorverkoopproducten) komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • De actie is niet cumulatief.
iDeal AfterPay Bancontact Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top