Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Unlock! Korte Avonturen

Duik in de spannende avonturen en puzzles van deze Unlock serie!

Met deze ‘Korte Avonturen’ beleef je de spanning van Unlock! in een kort, maar intens avontuur! Het zijn volledige avonturen met een speelduur van 30 en 45 minuten, met drie verschillende niveaus, in een handige verpakking om overal mee naartoe te nemen. Unlock! is een coöperatief kaartspel gebaseerd op escape rooms. Weet jij alle raadsels binnen de tijd op te lossen?

Paniek in de Keuken

Maak indruk op de maffe chef met hemelse recepten! Verken locaties, gebruik machines in de app, los puzzels op en voltooi het avontuur voordat de tijd om is! Ervaar de hectische sfeer van een keuken die op volle toeren draait en laat je niet overweldigen! Weet jij je hoofd koel te houden bij het fornuis en alle puzzels tot een goed einde te brengen?

Het Ontwaken van de Mummie

Vind de weg in het doolhof en ontwijk alle vallen om de vervloekte sarcofaag te vinden! Verken locaties, gebruik machines in de app, los puzzels op en voltooi het avontuur voordat de tijd om is! Weet jij de vervloekte sarcofaag te vinden en lukt het je om op tijd uit de pyramide te ontsnappen?

De Vlucht van de Engel

Infiltreer het Venetiaanse Carnaval en voltooi jouw geheime missie! Verken locaties, gebruik machines in de app, los puzzels op en voltooi het avontuur voordat de tijd om is! Achter elk masker kan een vijand schuilen, geef je geheime missie dus niet prijs. Lukt het jou om alle vijanden te ontmaskeren en je geheime missie te volbrengen?

De Burcht van Doo-Arann

In dit avontuur versla je de vallen in de kerker, vecht je tegen de monsters en loop je weg met de schat! Maar pas op, de heer des huizes laat je waarschijnlijk niet veilig vertrekken! Verken locaties, gebruik machines in de app, los puzzels op en voltooi het avontuur voordat de tijd om is! De schat vinden is in dit avontuur niet genoeg, weet jij Doo-Arann je ontsnappen?

In de Ban van Cabrakan

Overwin in dit avontuur de gevaren van de tempel en vind het heilige beeldje! Overwin vallen, geheime kamers, puzzels en gevaarlijke dieren! Verken locaties, gebruik machines in de app, los puzzels op en voltooi het avontuur voordat de tijd om is! Weet jij met het heilige beeldje aan de gevaren van de tempel te ontsnappen?

De Geheimen van de Octopus

Met dit avontuur treed je in de voetsporen van een legendarische piraat en ontdek je zijn schat. Maar pas op voor de baron Samedi! Verken locaties, gebruik machines in de app, los puzzels op en voltooi het avontuur voordat de tijd om is! Gaat het jou lukken om baron Samedi te slim af te zijn en er vandoor te gaan met de legendarische piratenschat?

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top