Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Star Wars Unlimited Trading Card Game

Wat is Star Wars Unlimited?

Verken de onbegrensde mogelijkheden van de Star Wars Unlimited Trading Card Game in een sterrenstelsel ver, ver hier vandaan…

Star Wars Unlimited is een snel en tastisch kaartspel waarbij spelers kiezen tussen bekende helden of schurken uit het rijke universum van Star Wars zoals Luke Skywalker of Darth Vader. In een episch ruimte gevecht neem je het tegen elkaar op om als eerste de thuisbasis van de ander te vernietigen. Gevechten spelen zich af zowel op de grond als in de ruimte en door slimme keuzes te maken kan jij de heerser van het heelal worden in dit dynamische spel.

Star Wars Unlimited is gemaakt voor iedere liefhebber van zowel Star Wars als Trading Card Games. Met een rijke historie en een team ontwikkelaars vol ervaring en liefde voor Star Wars die alles op alles zetten zijn de mogelijkheden voor dit spel eindeloos!

Star Wars: Unlimited divider

Waar te beginnen?

Star Wars: Unlimited is een Trading Card Game (TCG). Je kunt de kaarten dus verzamelen, ruilen en spelen met andere Star Wars fans! Met een twee speler starter deck kun je meteen aan de slag om het spel te leren spelen. Maak jij liever je eigen deck? Dan is de prerelease box een mooi uitgangspunt waarbij je ook nog eens twee toffe promo kaarten scoort. Kan jij echt niet wachten? Duik dan in het diepe met een boosterbox en ga op jacht naar de zeldzaamste kaarten van de set: de showcase leaders!

♦ Bekijk alle Star Wars: Unlimited producten
Star Wars: Unlimited divider

Hoe speel je Star Wars: Unlimited?

Je speelt Disney Star Wars: Unlimited met twee spelers. Je begint met een starter deck of een eigen samengesteld deck van 50 kaarten een leader en een base. Je base begint met 30 HP (Hit Points) en wie de base van de tegenstander als eerste naar 0 weet te brengen is de winnaar. Dit doe je door tijdens meerdere rondes kaarten van je deck te pakken en te spelen door de kosten te betalen. De kaarten bestaan uit units, events en upgrades en kunnen je helpen om de base van de tegenstander aan te vallen. Door elke beurt resources te spelen kun je steeds krachtigere kaarten spelen om de tegenstander te verslaan. Hier kun je de quickstart rules vinden met daarin alles wat je nodig hebt om je eerste potje te spelen.

Star Wars: Unlimited divider

Star Wars: Unlimited Evenementen

Naast een eigen deck kun je ook Sealed of Draft spelen. Hierbij maak je nieuwe Star Wars: Unlimited boosters open om er daarna met aangepaste regels meteen een deck van te maken om te spelen. Er zullen verschillende evenementen worden georganiseerd voor elk type speler. Dus neem je graag je eigen deck mee of speel je liever sealed? Speel je graag casual of ben je een echte TCG veteraan, voor ieder is er wat wils. Hou ook onze evenementen pagina goed in de gaten voor wanneer er Star Wars: Unlimited evenementen worden georganiseerd.

Star Wars: Unlimited divider

Verzamelen van Star Wars: Unlimited

De eerste Star Wars: Unlimited set heet Spark of Rebellion en focust zich op het conflict tussen de Galactic Empire en Rebel Alliance. De set lanceert met boosters, een prerease box en een Starter Set voor twee spelers. Er zijn 252 verschillende kaarten met daarnaast nog een aantal bijzondere varianten zoals de zeldzame showcase leader kaarten.

Star Wars: Unlimited divider
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top