Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
Right to Play

De internationale organisatie Right to Play zet de kracht van sport en spelen in om het leven van kinderen te verbeteren die in armoede opgroeien, gevlucht zijn of die te maken hebben met geweld en uitbuiting. Door middel van de spelend-leren methode worden kinderen weerbaarder, mentaal en fysiek gezonder.

Spelen is van levensbelang

Spelen helpt kinderen om te gaan met emoties, samen te werken en respectvol met elkaar om te gaan. Het stimuleert de creativiteit en ongebruikelijke oplossingen te bedenken. Sport en spellen verbinden kinderen met elkaar, ongeacht afkomst, geslacht of lichamelijke beperking. Hersenen reageren positief op spelen wat invloed heeft op de cognitieve ontwikkeling van een kind. Door te spelen wordt op natuurlijke wijze het leervermogen van een kind verbeterd, waardoor ze beter gaan presteren op school. Dit motiveert kinderen om zich verder te ontplooien. Zowel op school als daarbuiten.

Right to Play

Doneer via Spellenwinkel.nl

Vind jij net als wij dat alle kinderen het recht hebben om te spelen? Je kunt jouw spelpunten doneren aan dit goede doel! Dit doe je makkelijk via de Spelpunten Shop van Spellenwinkel.nl.

Heb je nog geen Spelpunten? Maak makkelijk een account aan. Bij iedere bestelling ontvang je gratis Spelpunten.

Right to Play

€ 450 opgehaald in 2023

Ook in 2023 heeft Spellenwinkel.nl samen met haar klanten en personeel donaties verzameld voor Right to Play, Peter kwam de cheque in ontvangst nemen. In 2024 hopen we natuurlijk nog meer donaties te verzamelen, help jij ook mee?

Right to Play

€ 500 opgehaald in 2022

In het eerste jaar dat Spellenwinkel.nl donaties verzameld heeft voor Right to Play is er uiteindelijk naar boven afgerond op een mooi rond bedrag van € 500,-. Vrijwilliger Peter nam namens Right to Play de cheque in ontvangst.

Right to Play
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top