Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Spellen Kerstpakket

Gezelligheid en plezier

Zijn jouw medewerkers ook wel toe aan iets anders dan het standaard wijn- of knabbelpakket? Geef dan een Spellenkerstpakket! Met een Spellenkerstpakket geef je namelijk niet alleen een mooi en leuk product, je geeft bovenal een moment vol gezelligheid en plezier!

Bij Spellenwinkel.nl geloven we in het samenbrengen en verbinden van mensen door middel van spellen. Spellen zijn een fantastische manier om tijd met elkaar door te brengen, nieuwe herinneringen te maken en elkaar nog beter te leren kennen.

Kerstpakket logo
Kerstpakket voorbeeld 1

Welke spellen?

Met ruim 2500 actuele titels is de keuze best overweldigend. Welke spellen vallen in de smaak bij jouw bedrijf en vinden ze een spel überhaupt wel leuk om te krijgen? Als spellenexpert weten wij precies wat de uitdagingen zijn bij de inkoop van de eindejaarsgeschenken.

kerstpakket voorbeeld 2

Spellenadvies

Om een selectie te maken die aansluit bij de beleving en wensen van jouw bedrijf onderzoeken we in een voorgesprek welk soort spellen het beste bij jullie passen. We houden rekening met diverse factoren zoals de moeilijkheidsgraad, thema, het budget en zelfs meertaligheid kan een factor zijn bij het advies.

Kerstpakket voorbeeld 1

Welk spelgevoel?

Je kunt door middel van spellen ook een bepaald gevoel meegeven aan het kerstgeschenk. Zo kun je kiezen voor lol en ontspanning met een bruisend partyspel, een familiegevoel met een prijswinnend bordspel of een coöperatief spel om de teambuilding te bevorderen. Wij weten precies welke spellen jullie geschenk tot een groot succes maken.

Voorbeeldpakketten

Er zijn al geschenken mogelijk vanaf 10 euro per pakket. Zo deden wij een opdracht waarbij de klant de medewerkers wilde verrassen met kleine spellen die door de brievenbus bezorgd konden worden. Sommige klanten kiezen voor grotere pakketten met meerdere spellen, andere kleden het pakket aan met stroopwafels, Delfts blauw of een kaart met persoonlijke boodschap.

Kerstpakket voorbeeld 1

Uitbreidingen

Wil je naast een mooi spellenpakket nog meer geven voor een geweldige avond, dan kunnen we het pakket verrijken met eten en dranken. Wij hebben goede contacten met groothandels, slijterijen en lokale brouwerijen, waardoor we een bijzonder én voordelig aanbod kunnen doen.

kerstpakket voorbeeld 2

Complete ontzorging

Het is prettig voor bedrijven als de boel lekker soepel verloopt. Spellenwinkel.nl kan alles in het traject verzorgen. Van het inpakken in luxe geschenkdozen met premium vulmateriaal tot de distributie van de pakketten. Als grootste spellenspeciaalzaak van Nederland draaien wij onze hand er niet voor om!

Deze bedrijven kozen ook voor een Spellenkerstpakket van Spellenwinkel.nl!

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top