Spellenwinkel.nl kerstpakket

Speel je met de gedachte om jouw medewerkers een origineler kerstpakket te geven dan de standaard wijn- en knabbelpakketten? Geef dit jaar dan een Spellenkerstpakket! Met een Spellenkerstpakket geef je niet alleen een mooi product, je geeft bovenal een moment van gezelligheid en plezier!

Maatwerk

Met meer dan 2.000 titels in ons assortiment hebben we de mogelijkheid om prachtige maatwerk-pakketten te maken. We selecteren spellen die aansluiten bij de missie, visie of boodschap die je wilt meegeven aan het einde van het jaar. Wil je het pakket graag verrijken met wijn, bier of knabbels, dan kunnen we dat ook regelen. 

Wij vinden het onwijs leuk om bedrijven te helpen bij het verzinnen van een uniek en verrassend eindejaarsgeschenk. Daarbij hebben wij natuurlijk de expertise in huis op het gebied van spellen en alle mogelijkheden om het gehele proces inclusief logistiek te verzorgen. Uiteraard is het zo dat wanneer je veel spellen afneemt, er meer mogelijk is met de prijs. Wij doen altijd een scherp aanbod. Een volledig verzorgd Spellenkerstpakket is er al vanaf 35 euro. Dat is inclusief spel(len), premium kerstdoos, luxe vulmateriaal én verzending. Vind je het leuk om een keer bij ons te komen kijken en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken?

Stuur ons een berichtje en wij nemen snel contact op met je!

  

Spellenwinkel.nl kerstpakket “Spellen sluiten perfect aan bij onze cultuur”
Jochem Drost - Inkoper bij OGD 

OGD & Spellenwinkel.nl

Veel bedrijven kiezen voor een standaard kerstpakket. Waarom heeft OGD voor spellen als kerstcadeau gekozen?
De cultuur binnen OGD is uniek en OGD’ers vinden het leuk om een cadeau te krijgen waar meer uitdaging in zit en waar je iets mee kunt doen. Het idee was dus ook om een cadeau te geven waarmee je met familie en vrienden de kerstdagen gezellig maakt. We hebben er bewust voor gekozen om niet iedereen hetzelfde spel te geven, zodat de onderlinge ruil op ons personeelsplatform gestimuleerd werd.

Hoe waren de reacties van de medewerkers?
Zeer positief. Ik heb uitsluitend goede reacties en complimenten gekregen over hoe leuk de spellen zijn. Alle collega’s vonden de selectie ook origineel en verrassend. Ook veel mensen die de spellen nog niet kenden of nog niet hadden, iedereen was er heel blij mee.

Hoe heb jij de samenwerking met Spellenwinkel.nl ervaren?
Ik houd van korte lijntjes en snel schakelen. Spellenwinkel.nl dacht goed met ons mee en ze waren flexibel in het hele proces. Omdat we veel medewerkers hebben, is de kans op adreswijzigingen best groot. Voor ons was het dus heel fijn dat we adressen dicht op het verzendmoment aan konden leveren.

Waarom zou je Spellenwinkel.nl aanbevelen?
Het assortiment is echt enorm. Spellenwinkel.nl heeft ons goed geadviseerd over welke spellen bij OGD passen als cadeau. De open en directe manier van zakendoen vind ik zeer prettig.

Over OGD
Bij OGD zijn ruim 1.350 ambitieuze en hoogopgeleide ict’ers werkzaam. OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, end-user management en software-ontwikkeling. Dit doet OGD in de vorm van outsourcing, projecten, advies en ict-professionals.

Wil jij net als OGD een origineel kerstcadeau geven? Stuur ons een berichtje en wij nemen snel contact op met je!

iDeal AfterPay Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top