Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 
 

Win jij het kerstpakket vol cadeaus ter waarde van ruim € 500?

Bij Spellenwinkel.nl vindt je niet alleen de mooiste cadeaus om te geven, maar je maakt ook kans om cadeaus te winnen! Bij elke bestelling die je plaatst binnen de actieperiode van 13 t/m 27 november 2023 maak je per € 75,- die je besteedt aan gezelschapsspellen kans op een kerstpakket vol cadeaus ter waarde van maar liefst € 550!

Win het kerstpakket vol cadeaus

Bestel voor minstens € 75 aan gezelschapsspellen en maak kans op de gigantische kerstpakket vol cadeaus ter waarde van ruim € 500!

Win fantastische prijs

Hoe win ik die kerstpakket vol cadeaus?

Gedurende de actieperiode wordt elke € 75,- die je besteedt aan gezelschapsspellen beloond met een kans. Bestel je bijvoorbeeld voor een waarde van € 89,95 aan gezelschapsspellen dan heb je één kans op het kerstpakket vol cadeaus. Bestel je binnen de actieperiode een tweede keer, dit keer voor € 174,95 dan ontvang je twee extra kansen (in dit voorbeeld heb je dan drie kansen totaal).

De winnaar wordt na de actieperiode en voor 1 december bekendgemaakt op deze pagina. De winnaar zal persoonlijk bericht krijgen om de prijs in ontvangst te nemen. De winnaar is Gabriela F. uit Zeewolde.

Actievoorwaarden

Er geldt aantal actievoorwaarden om in aanmerking te komen voor de kans op die fantastische prijs. Hieronder vind je een overzicht van de actievoorwaarden:

  • Alleen bestellingen geplaatst via de website van Spellenwinkel.nl en/of Bazaar of Magic komen in aanmerking voor deze actie.
  • Alleen bestellingen geplaatst en betaald tussen 8 december 2023 00:00 uur en 22 december 2023 23:59 uur komen in aanmerking voor deze actie.
  • De bestellingswaarde bepaalt hoeveel kansen je per bestelling verzamelt. De bestellingswaarde is het totaalbedag van de aangeschafte gezelschapsspellen min eventuele kortingen. Verzendkosten, betaalkosten en andere kosten worden niet meegerekend.
  • Bestellingen die (deels) betaald worden met winkeltegoed komen in aanmerking voor deze actie.
  • Bestellingen die voorverkoopartikelen bevatten zijn uitgesloten van de actie.
  • Een gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor andere producten of korting.
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top