Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Disney Lorcana Trading Card Game

Speloverzicht

Als Illumineer breng je met magische inkt fantastische Disney karakters en voorwerpen tot leven. Traditionele of opnieuw bedachte karakters worden glimmers genoemd. Deze glimmers reizen heel Lorcana af om genoeg Lore te verzamelen om jou de overwinning te bezorgen.

Disney Lorcana is een Trading Card Game (TCG) en strategisch spel. Elke speler speelt met een eigen deck van minstens 60 kaarten. Als een kaart de regels van het spel tegenspreekt dan doe je altijd wat er op de kaart staat. Je kunt meteen aan de slag met een kant en klaar starter deck, of zelf een deck samenstellen van kaarten die je verzameld hebt.

Lorcana divider

Disney Lorcana leren spelen

Er zijn verschillende manieren om Disney Lorcana te leren spelen, maar begin vooral op de ♦ Disney Lorcana: Het spel spelen pagina. Je leert een nieuw spel het makkelijkst samen met iemand die de regels al goed kent. Binnenkort verschijnen er ook Disney Lorcana Evenementen waar het spel uitgelegd wordt en kun je in de Disney Lorcana Trading Card Game Companion app een interactieve tutorial spelen om de basis onder de knie te krijgen. Let op, op moment van schrijven is de companion app nog niet te downloaden.

Meer weten over hoe je het spel speelt? Bekijk dan de How to Play video's onderaan deze pagina.
Lorcana divider

Winnen

Het doel van het spel is het verzamelen van Lore. De speler die als eerste 20 Lore verzamelt is de winnaar. Lore verzamel je door het spelen van kaarten, maar vooral door gespeelde karakters op een quest te sturen.

Lukt het geen enkele speler om 20 Lore te verzamelen? Dan verliest elke speler die een kaart probeert te pakken maar dit niet kan doen omdat zijn of haar deck leeg is.

♦ Bekijk alle Disney Lorcana producten
Lorcana divider

1. Welcome

Lorcana divider

2. Setting up a game

Lorcana divider

3. Turning cards

Lorcana divider

4.Inks and playing cards

Lorcana divider

5. On your turn

Lorcana divider

6. Characters

Lorcana divider

7. Abilities

Lorcana divider

8. Recap

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top