Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Disney Lorcana Trading Card Game

Wat is Disney Lorcana?

Disney Lorcana is een Trading Card Game met Disney karakters. Maak boosters open, verzamel de mooiste kaarten en bouw je eigen decks. The First Chapter legt de focus op traditionele Disney karakters zoals Mickey Mouse, Aladdin en Elsa en als de wereld van Lorcana groeit, zullen ook andere Disney karakters geïntroduceerd worden in het spel. The First Chapter is de allereerste Lorcana set en meerdere keren per jaar worden nieuwe Lorcana kaarten uitgebracht in nieuwe series. Het kaartspel is prachtig vormgegeven en heeft veel diepgang in zowel gameplay als verhaal. De wereld van Disney is enorm en geliefd bij jong en oud. Disney Lorcana is daarom uitermate geschikt voor kinderen en volwassenen!

Lorcana divider

Lees hier het verhaal van Disney Lorcana

Vanuit het niets verschijnt er een felle lichtflits en spontaan begeef jij je tussen de sterren. Je staat in ‘the Great Illuminary’, het middelpunt van Lorcana en alle Disney kennis en kunde. Je bent uitverkoren dankzij je fantasierijke verbeelding en het koninkrijk Lorcana heeft je nodig! Je merkt dat je niet alleen bent, mensen van over de hele wereld betreden dit magische rijk. Gewapend met je betoverde penseel en boek roep jij de inkt tot leven, in het evenbeeld van bekende Disney karakters. Het is aan jullie de taak om de missende kennis terug naar de bron te brengen. Alleen samen kun je het wonderlijke Lorcana beschermen tegen dreiging van buitenaf!

♦ Bekijk alle Disney Lorcana producten
Lorcana divider

Hoe speel je Disney Lorcana?

Je speelt Disney Lorcana met twee spelers. Je begint met een starter deck of een eigen samengesteld deck van 60 kaarten. Elk Disney karakter, item en magische spreuk heeft een eigen kleur ink. Er zijn zes verschillende magische kleuren ink: Amber, Emerald, Sapphire, Amethyst, Ruby en Steel. Iedere inkt heeft een eigen unieke speelstijl waarvan je er twee met elkaar kan mengen voor de tofste combinaties.

♦ Disney Lorcana: Het spel spelen
♦ Disney Lorcana: De kaarten
♦ Disney Lorcana: Deckbuilding
♦ Disney Lorcana: Inks
♦ Disney Lorcana: Organized Play
Lorcana divider

Beginnen met Disney Lorcana

Als je net begint met spelen is het aan te raden om te starten met een of meerdere starter decks en daarna je collectie verder uit te breiden met een Illumineer's Trove of boosters. Een Trove geeft je handige fiches die je kan gebruiken tijdens het spelen, meerdere boosters en een handige opbergdoos. Uit boosters kan je zeldzame kaarten halen die je deck kunnen versterken.

Het enige wat je dan nog nodig hebt is een tegenstander om het spel te spelen. As jullie beide een deck hebben kan je meteen beginnen met spelen. Een uitleg van de spelregels vind je op de het spel spelen pagina.

Iedereen is ook welkom om in de winkel te komen spelen. Hou ook onze evenementen pagina goed in de gaten voor wanneer er Lorcana evenementen worden georganiseerd. Meer informatie vind je op de ♦ Disney Lorcana: Organized Play pagina.

♦ Bekijk alle Starter Decks
♦ Disney Lorcana: Speloverzicht
♦ Disney Lorcana: Het spel spelen
♦ Disney Lorcana: Organized Play
Lorcana divider

Verzamelen van Disney Lorcana

Lorcana is een Trading Card Game wat betekent dat je niet standaard alle kaarten uit de set tot je beschikking hebt. The First Chapter heeft ongeveer 200 verschillende kaarten die je kan verzamelen en dat doe je door boosters te openen, meespelen met evenementen of je dubbele kaarten te ruilen met andere Lorcana spelers. Uit een booster haal je meerdere kaarten waarvan tenminste twee zeldzame kaarten en een foil kaart. Met een beetje geluk tref je misschien wel een enchanted foil kaart aan, dit zijn de meest zeldzame kaarten. Uiteraard kan je je missende kaarten ook los aanschaffen.

Een goede manier om je verzameling te starten is een Illumineer's Trove of een Gift Set. De Trove bevat acht boosters, speelfiches, een handige opbergdoos en een player's guide om je te helpen met je verzameling. Een Gift Set bevat vier boosters en vier foil kaarten waarvan twee oversized en een hoop speelfiches. Wil je heel veel boosters openen? Dan raden we een boosterbox aan met daarin maar liefst 24 boosters.

We wensen je heel veel speel- en verzamelplezier met Disney Lorcana!

♦ Bekijk de Illumineer's Trove
♦ Bekijk de Gift Set
♦ Disney Lorcana: The First Chapter
Lorcana divider

Prachtige accessoires voor tijdens en na het spelen

Met deze prachtige gaming accessoires verbeter je de speelervaring, speel je in stijl en bescherm je de kaarten. Elke speler kan wel wat (extra) van deze toffe accessoires gebruiken. Hieronder vind je een aantal tips voor veelgebruikte accessoires.

  • Een veelgebruikte accessoire zijn de sleeves; kaarthoesjes waarmee je je kaarten kunt beschermen tegen vuil, vet en vocht tijdens regulier gebruik.
  • Om je deck op te bergen en mee te nemen wil je die in een stevige en degelijke deckbox bewaren.
  • Met een playmat zijn je kaarten nog beter beschermd tijdens het spelen en verander je het speelveld direct in een prachtig schouwspel.
  • Verzamelaars kunnen niet zonder een mooie binder. Handig om je kaarten in te bewaren, maar ook om mee te nemen wanneer je gaat ruilen.

♦ Lees meer over de accessoires van Lorcana
♦ Bekijk alle Lorcana accessoires

Lorcana divider
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top