Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Disney Lorcana Trading Card Game

Ink types

Disney Lorcana wordt gespeeld met twee of meer spelers, ieder met een eigen deck van 60 kaarten. Een deck bestaat uit maximaal twee verschillende inks. Hier lees je meer over de verschillende inks en hun eigenschappen. Op de ♦ Disney Lorcana: Deckbuilding pagina vind je meer informatie over het maken van je eigen deck.

Lorcana divider

De Inks

Elke Disney Lorcana kaart heeft een ink type. De verschillende ink types zijn Amber, Amethyst, Emerald, Ruby, Sapphire en Steel met elk hun eigen kenmerken. Meestal overdrijft of versterkt de ink de kwaliteiten die het originele character al bezit, maar soms kan het ook een nieuw thema aan een character geven in een nieuwe rol en met nieuwe skills. De verschillende inks zijn niet van zichzelf goed of kwaad en heroes en villains kun je in alle zes de inks terugvinden. Selecteer de inks hieronder om er meer over te weten te komen.

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top