Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Bedrijfsuitje

Bordspelavonden

Onze bordspelavonden zijn legendarisch gezellig. Er was zoveel zakelijke vraag naar dat we ze nu ook als bedrijfsuitje aanbieden. Leuk om je collega’s van een andere kant te leren kennen en samen nieuwe herinneringen te maken. We zorgen dat er spellen klaarstaan die aansluiten bij wat jullie leuk vinden. .

Kerstpakket logo
Kerstpakket voorbeeld 1

Spelbegeleiding

Spelregels vormen soms een drempel om een spel te gaan spelen. Wanneer iemand je laat zien hoe het gespeeld wordt, is het vaak heel eenvoudig om te leren. Onze spelbegeleiders zijn zeer bekwaam in het uitleggen op een gezellige manier.

kerstpakket voorbeeld 2

Unieke locatie

Kijk allereerst je ogen uit in onze prachtige winkel! We hebben in onze Play Area en Playbooths tot 80 speelplekken om met elkaar een geweldige spellenavond te beleven. We vinden het ook leuk om jullie een bijzondere backstage rondleiding geven om te laten zien wat er achter de schermen allemaal speelt.

Kerstpakket voorbeeld 1

Catering

Wij bieden de mogelijkheid om het evenement te verrijken met catering. Natuurlijk kun je kiezen voor kwalitatieve bittergarnituur of huisgemaakte soepen, maar wil je echt iets bijzonders, dan kunnen jullie ook voor de haute cuisine optie gaan. Onze chefkok bereidt dan een aantal luxe gerechten. Hij werkte o.a. voor een Bib Gourmand restaurant en we kunnen uit eigen ervaring vertellen dat zijn kunsten echt uitmuntend zijn.

Private eventpagina

Kies je bij Spellenwinkel.nl voor een besloten bordspelavond, dan bieden we als extra service een Private eventpagina aan. Op deze privépagina staat de praktische informatie van de avond en kan men zich inschrijven voor het evenement. Een paar dagen van tevoren ontvangen de deelnemers een mail ter herinnering, heel handig!

Deze bedrijven kozen ook voor een spellenavond bij Spellenwinkel.nl!

Vraag het ons!

Ben je al overtuigd van een Spellenavond bij ons en wil je een vrijblijvende prijsopgave? Stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier!

Twijfel je toch nog? Stuur ons dan ook gewoon een berichtje met je twijfels, we denken altijd graag met je mee en er is altijd wel een oplossing te verzinnen!

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top