meer spellen? bekijk onze webshop op spellenwinkel.nl
Games Workshop Warhammer 40,000 Xenos T'au Empire: Fire Warriors Breacher Team/Strike Team
Warhammer 40,000 Xenos T'au Empire: Fire Warriors Breacher Team/Strike Team 40,-

Warhammer 40,000 Xenos T'au Empire: Fire Warriors Breacher Team/Strike Team

€40,- €40,00
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis
Informatie

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

De T'au Empire is een intelligent soort Xenos (niet-menselijk) dat pas "net" de interplanetaire arena heeft betreden. Warhammer 40,000 speelt zich af over de loop van milennia, en de T'au komen pas net kijken. Ze zijn bijzonder technologisch geavanceerd en vechten met hun geavanceerde wapentuig (meestal op afstand of in mecha-achtige Battlesuits) voor het "Tau'va", ofwel "The Greater Good", ofwel een Hoger Goed, hetgeen wordt gezien als een universeel principe om het welzijn voor elk wezen in het sterrenstel te maximaliseren. In een uitzonderlijk cynisch en grimmig universum zijn de T'au (relatief gezien tenminste) opvallend goedmoedig en optimistisch. Stylistisch lenen ze veel van Japanse invloeden, en qua ideologie zijn ze redelijk te benaderen als Maoistisch, ofwel autoritair-collectivistisch, onder het absolute leiderschap van de heersers-caste: de Ethereals. Tenzij je in een Farsight enclave woont tenminste...

Deze box bevat 10 Citadel T'au Empire Fire Warriors die als ofwel een Strike Team dan wel een Breacher Team gemodelleerd kunnen worden. Daarnaast bevat de box een Turret en twee Tactical Drones met bijpassende bases. De meeste T'au miniaturen hebben tal van verschillende uitrustingsconfiguraties tot hun beschikking, en dat geldt ook voor deze box.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »