Alle gezelschapsspellen 3x spelpunten

Extra veel spelpunten op alle gezelschapsspellen

Je spaart ze gratis bij elke bestelling: spelpunten! Spelpunten kun je in de speciale Spelpunten Shop verzilveren voor allerlei leuke extra's! We hebben nu een waanzinnige actie voor je! Je krijgt extra veel spelpunten op alle gezelschapsspellen. Wil jij ook spelpunten gaan sparen? Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van aankomende promoties? Registreer je snel als klant en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Hoe ontvang ik die extra spelpunten bij mijn bestelling?

Bij de bestelling die je via onze website plaatst tijdens de actieperiode krijg je 3x zoveel spelpunten op alle gezelschapsspellen die je aanschaft. Bestellingen met voorverkoopproducten zijn hierbij uitgezonderd. Je ontvangt dus geen extra spelpunten wanneer je bestelling één of meerdere voorverkoop producten bevat.

Spelpunten Shop: vol met voordeel

Al je gespaarde spelpunten kun je in de Spelpunten Shop verzilveren voor gratis producten, accessoires, als donatie aan een goed doel of als korting op je volgende aankoop!

Grijp een gratis spel voor 250 spelpunten. Of spaar door voor grote of speciale producten! Je kunt je spelpunten met een enkele klik omwisselen in de Spelpunten Shop, en dan zit het product meteen in je winkelwagentje.

Actievoorwaarden spelpunten actie

  • Alleen bestellingen geplaatst tussen 22-05-2023 om 0:00 uur en 29-05-2023 om 23:59 uur komen in aanmerking voor deze actie.
  • De totale bestelwaarde van alle producten in je bestelling bepaalt welke spelpunten multiplier van toepassing is over die waarde.
  • Alleen gezelschapsspellen tellen mee voor het totaal van je bestelwaarde.
  • Verzendkosten, betaalkosten en andere overige kosten tellen niet mee voor de totale bestelwaarde.
  • Over het gedeelte van de bestelling dat wordt betaald met winkeltegoed ontvang je geen spelpunten en geen multiplier.
  • Bestellingen met producten die een leverdatum hebben vanaf 30-05-2023 (voorverkoopproducten) komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • De actie is niet cumulatief.
iDeal AfterPay Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top