Transformers TCG

Transformers TCG: een gloednieuwe trading card game van Wizards of the Coast!

Verzamel een deck vol geweldige kaarten, bouw een leger van machtige Transformers en ga de confrontratie aan met je tegenstander in Wizards of the Coast's nieuwste spel: Transformers! Ga het gevecht aan en laat jouw team van auto's en trucks zich transformeren naar hun bot modes en weer terug.

Bliksemsnel en vol actie: de Transformers TCG is dé ultieme Transformers ervaring! Geef plankgas wanneer jij en je tegenstander racen om elkaars team van Transformers als eerste tot schroot te reduceren.

Stel een team van overweldigende Transformer character cards samen en bouw een deck van indrukwekkende battle cards om je Transformers mee te versterken en te upgraden. Verzamel de zeldzaamste kaarten en stel jezelf, je deck en je tegenstander op de proef!

Je bevindt je in het midden van het gevecht tussen de Decepticons, die niets liever willen dan over het hele universum te heersen, en de Autobots, die stijden voor vrede en gerechtigheid. Bij wie sluit jij je aan, de tyrannieke Megatron of de eervolle Optimus Prime? Kies een kant en neem de leiding over jouw team van Transformers. Draai je motoren op volle toeren en bereid je voor op de strijd!

iDeal AfterPay Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top