Ticket to Ride City Sale

Pak de beste deal op deze Ticket to Ride spellen!

Van Londen tot New York en van Amsterdam tot San Francisco. Deze Ticket to Ride steden edities zijn perfect voor een snel spelletje Ticket to Ride. In plaats van treinen leg je andere routes aan met taxi's, bussen en andere voertuigen. Welke stad is jouw favoriet?

Ticket to Ride: Amsterdam

Welkom in de Gouden Eeuw! Met al haar rijkdom handelt Amsterdam met landen over de hele wereld, en natuurlijk is het dan belangrijk om alle goederen op tijd op de juiste plek te brengen. In Ticket to Ride: Amsterdam is het aan jou om de juiste transportroutes door de stad heen te plaatsen en zo je contracten te tot een goed einde te brengen. Weet jij de beste handelsdeals te maken en er zo met de meeste punten er vandoor te gaan?

Ticket to Ride: London

Reis door London per dubbeldekker bus in Ticket to Ride: London. Verzamel kaarten en bouw routes, allemaal op een kleinere schaal. Met het kleinere spelboord duren de potjes een stuk korter – ideaal om even snel een spelletje te kunnen spelen. Ben jij klaar om de toerist uit te hangen in Londen?

Ticket to Ride: New York

Van trein naar taxi – in Ticket to Ride: New York reis je door Manhattan door met taxi’s routes te claimen. Probeer zo efficiënt mogelijk alle toeristische attracties van New York te zien, en zo de meeste punten te scoren. Door het kleinere spelboord is het spel veel sneller te spelen. Perfect voor een snel potje dus! Ben jij klaar voor deze trip?

Ticket to Ride: San Francisco

Pak een wereldberoemde kabeltram door San Francisco en verken zo deze legendarische stad van flower power! Verzamel kaarten, maak de beste route door de stad en pak zoveel mogelijk souverniers mee. Ga jij voor goud in de gouden stad?

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top