Alle gezelschapsspellen met 3x zoveel spelpunten

Extra veel spelpunten op alle gezelschapsspellen

Je spaart ze gratis bij elke bestelling: spelpunten! Spelpunten kun je in de speciale Spelpunten Shop verzilveren voor allerlei leuke extra's! We hebben tijdelijk een leuke actie. Je krijgt extra veel spelpunten op alle gezelschapsspellen. Wil jij ook spelpunten gaan sparen? Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van aankomende promoties? Registreer je snel als klant en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Hoe ontvang ik die extra spelpunten bij mijn bestelling?

Bij de bestelling die je via onze website plaatst tijdens de actieperiode krijg je 3x zoveel spelpunten op alle gezelschapsspellen die je aanschaft. Bestellingen met voorverkoopproducten zijn hierbij uitgezonderd. Je ontvangt dus geen extra spelpunten wanneer je bestelling één of meerdere voorverkoop producten bevat.

Spelpunten Shop: bomvol voordeel

Al je gespaarde spelpunten kun je in de Spelpunten Shop verzilveren voor gratis producten, accessoires, als donatie aan een goed doel of als korting op je volgende aankoop!

Grijp een gratis booster voor 200 spelpunten. Of spaar door voor grote of speciale (Magic) producten! Je kunt je spelpunten met een enkele klik omwisselen in de Spelpunten Shop, en dan zit het product meteen in je winkelwagentje.

Actievoorwaarden spelpunten actie

  • Bestellingen geplaatst tussen 18 september 2023 0:00:00 en 11 oktober 2023 23:59:59 komen in aanmerking voor deze actie.
  • De actie bepaalt welke spelpunten multiplier van toepassing is.
  • Als (een gedeelte van) de bestelling wordt betaald met winkeltegoed, dan ontvang je geen spelpunten en geen multiplier over (dat gedeelte van) de bestelling.
  • Bestellingen met voorverkoopproducten komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • De actie is niet cumulatief.

Herfst Bonus producten