Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet
 

Gratis Premium Dice Bag

We hebben prachtig nieuw product wat we tijdelijk gratis weggeven! Vanaf € 60,- aan gaming accessoires ontvang je een gratis premium dice bag. Deze prachtige zwarte dice bag met gouden letters is de perfecte plek om je mooiste dobbelstenen in te bewaren en te vervoeren.

Bij besteding vanaf € 60,- aan gaming accessoires krijg je alleen tijdelijk gratis Gratis Premium Dice Bag.

Gratis vanaf € 60

Bij een bestelling vanaf € 60,- aan gaming accessoires ontvang je een gratis Premium Dice Bag!

Hoe ontvang ik die gratis Premium Dice Bag bij mijn bestelling?

Plaats tijdens de actieperiode jouw bestelling van minstens € 60 aan gaming accessoires, dan ontvang je het gratis cadeau automatisch bij je bestelling! Let op, bestelling met voorverkoop producten zijn uitgezonderd van deze promotie.

Actievoorwaarden

  • Bestellingen geplaatst tussen 18 september 2023 00:00 uur en 26 september 2023 23:59 uur komen in aanmerking voor deze actie.
  • De bestellingswaarde bepaalt of je een cadeau ontvangt. De bestellingswaarde is het totaalbedag van de gekochte producten die meedoen met de actie min eventuele kortingen. Verzendkosten, betaalkosten en andere kosten worden niet meegerekend.
  • Bestellingen die (deels) betaald worden met winkeltegoed komen in aanmerking voor deze actie.
  • Bestellingen met producten die een leverdatum hebben vanaf 27 september 2023 (voorverkoop producten) komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • Als het cadeau onverhoopt niet meer voorradig is dan kan ervoor gekozen worden om een gelijkwaardig product te leveren.
  • De actie is niet cumulatief.
  • De cadeaus zijn niet inwisselbaar voor andere producten of korting.
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top