Win je volledige aankoopbedrag terug!

Doe mee met de cashback fiesta! Stel je eens voor dat alles wat je nu bestelt gratis bleek te zijn! Dat zou jou zomaar kunnen overkomen! Je maakt met alle bestellingen geplaatst, verzonden of afgehaald deze zomer kans om het aankoopbedrag terug te winnen! De actie loopt van 10-07-2023 tot en met 03-09-2023 en is van toepassing op Bazaar of Magic en Spellenwinkel.nl! Er zullen dus twee winnaars zijn! De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd en bekendgemaakt op deze pagina in september.

De winnaars zijn Gwen H. & Guilherme L. De winnaars zijn persoonlijk gecontacteerd.

Win jij je aankoopbedrag terug?

win cashback

Hoe meer je bestelt, hoe groter de prijs is die jij kunt winnen! Ga jij voor een bestelling van € 20? Of ga je misschien wel voor een bestelling van € 350? Bij elke bestelling die je plaatst, maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Actievoorwaarden cashback actie

  • Bestellingen geplaatst, verzonden of afgehaald tussen 10 juli 2023 0:00:00 en 03 september 2023 23:59:59 komen in aanmerking voor deze actie.
  • De bestellingswaarde van de winnende bestelling bepaalt de geldwaarde van de prijs. De bestellingswaarde is het totaalbedag van de gekochte producten min eventuele kortingen. Verzendkosten, betaalkosten en andere kosten worden niet meegerekend.
  • Bestellingen die (deels) betaald worden met winkeltegoed komen in aanmerking voor deze actie.
  • Bestellingen met producten die een leverdatum hebben vanaf 03 september 2023 (voorverkoop producten) komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • Er wordt zowel voor Spellenwinkel.nl als Bazaar of Magic een winnaar gekozen d.m.v. een loting.
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top