Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Schrijf je in voor onze niewsbrief
Schrijf je in voor onze niewsbrief

Ontvang speciale aanbiending en het laatste nieuws

Nu nog even niet

Win je volledige aankoopbedrag terug!

Doe mee met de cashback fiesta! Stel je eens voor dat alles wat je nu bestelt gratis bleek te zijn! Dat zou jou zomaar kunnen overkomen! Je maakt met alle bestellingen geplaatst, verzonden of afgehaald deze zomer kans om het aankoopbedrag terug te winnen! De actie loopt van 26-06-2024 tot en met 04-09-2024 en is van toepassing op Bazaar of Magic en Spellenwinkel.nl! Er zullen dus twee winnaars zijn! De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd en bekendgemaakt op deze pagina in september.

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Win jij je aankoopbedrag terug?

win cashback

Hoe meer je bestelt, hoe groter de prijs is die jij kunt winnen! Ga jij voor een bestelling van € 20? Of ga je misschien wel voor een bestelling van € 350? Bij elke bestelling die je plaatst, maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Actievoorwaarden cashback actie

  • Bestellingen geplaatst, verzonden of afgehaald tussen 26 juni 2024 0:00:00 en 04 september 2024 23:59:59 komen in aanmerking voor deze actie.
  • De bestellingswaarde van de winnende bestelling bepaalt de geldwaarde van de prijs. De bestellingswaarde is het totaalbedag van de gekochte producten min eventuele kortingen. Verzendkosten, betaalkosten en andere kosten worden niet meegerekend.
  • Bestellingen die (deels) betaald worden met winkeltegoed komen in aanmerking voor deze actie.
  • Bestellingen met producten die een leverdatum hebben vanaf 05 september 2023 (voorverkoop producten) komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • Er wordt zowel voor Spellenwinkel.nl als Bazaar of Magic een winnaar gekozen door middel van een loting.
iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal DPD PostNL
Top