meer spellen? bekijk onze webshop op spellenwinkel.nl
Games Workshop Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Khorne: Bloodthirster
Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Khorne: Bloodthirster 91,-

Age of Sigmar/Warhammer 40,000 Daemons of Khorne: Bloodthirster

€91,- €91,00
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

Warhammer 40,000 is een "grimdark" sci-fi fantasyspel dat zich afspeelt in de verre toekomst van de mensheid. Het verenigde Imperium of Man heeft tot de sterren gereikt maar na de opstand van de kunstmatige intelligentie die ons voortstuwde ernstig in verval geraakt, deels door overmoed, deels door de corruptie van de vier kwaadaardige Chaos-goden en deels door conflicten met een reeks aan gevaarlijke buitenaardse ofwel "Xenos" volkeren.

Miniaturen uit de Daemons of Khorne, Nurgle, Slaanesh en Tzeentch facties zijn (onder verschillende regelsets) speelbaar in zowel Age of Sigmar als Warhammer 40,000 en zijn dus een bijzonder efficiënte aankoop voor spelers die beide spellen spelen.

Daemons of Khorne zijn een factie van Chaos-demonen (Daemons) die in dienst van Khorne, de Chaos-god van oorlog en slachting dood en verderf zaaien. Het pad van Khorne is bruut en geweldadig en onder zijn oorlogsdoctrine wordt eenieder gedreven tot het grootst mogelijke geweld tegen waardige tegenstanders op het slagveld.

Deze box bevat 1 Citadel Daemons of Khorne Bloodthirster, met bijbehorende 120mm base. Deze kan op diverse manieren uitgerust worden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »