meer spellen? bekijk onze webshop op spellenwinkel.nl
Games Workshop Age of Sigmar Slaves to Darkness: Chaos Warriors
Age of Sigmar Slaves to Darkness: Chaos Warriors 35,-

Age of Sigmar Slaves to Darkness: Chaos Warriors

€35,- €35,00
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis
Informatie

Age of Sigmar is de heruitvinding van Games Workshop's klassieke miniaturenspel Warhammer: Fantasy. Spelers bouwen en schilderen hun eigen legers aan kunststof miniaturen die zij gebruiken om epische gevechten na te spelen in een mythische setting!

De Slaves to Darkness zijn een factie van stervelingen (Mortals) en Daemons die voor de goden van Chaos vechten in de Grand Alliance: Chaos. Geïnspireerd door Viking-iconografie en berucht om hun onverzettelijke wreedheid zetten de Slaves to Darkness alles in voor hun heersers, maar vooral hun Goden.

Deze factie is bijzonder omdat ze als troepen mogen worden toegevoegd aan een krijgsmacht van een van de Chaos-goden (Khorne, Nurgle, Slaanesh of Tzeentch) en/of Archaon's Everchosen. Dan tellen ze als modellen voor de facties die bij die Goden of Archaon horen. Slaves to Darkness modellen zijn dus bijzonder flexibel en voor veel Warscrolls te gebruiken.

Deze box bevat 10 Citadel Slaves to Darkness Chaos Knights met bijpassende 32mm bases. Drie van hen kunnen als Aspiring Champion, Standard Bearer en Hornblower uitgerust worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »