Weerwolven van Wakkerdam

Weerwolven van Wakkerdam voor iedereen!
Met het spel de Weerwolven van Wakkerdam kun je met je vrienden, familie, of wie dan ook, lekker griezelen. Elk van de aanwezigen neemt de rol van een dorpsbewoner van het dorpje Wakkerdam op zich.

Wat is er aan de hand in dit Dorpje?
Maar in dit dorpje is van alles mis! Sommige dorpsbewoners zijn namelijk niet wat ze lijken. Onder hen houden bloeddorstige weerwolven zich schuil. Bij volle maan slaan de weerwolven toe en proberen ze samen de onschuldige bewoners van Wakkerdam te vermoorden. Op deze nachten, wanneer het dorp slaapt, gaan de weerwolven er op uit. Wie van de dorpsbewoners haalt het einde van de nacht niet?

De ochtend breekt aan in Wakkerdam…
Misschien heeft het glurende meisje wel iets gezien, of misschien kan de dorpsheks met haar speciale gave de moord voorkomen, of erger nog, een extra moord plegen? Als ’s ochtends blijkt dat weer één van de dorpsbewoners is vermoordt, slaat ook meteen de argwaan toe. Wie van de nog levende dorpsbewoners in Wakkerdam heeft het gedaan?

Het Beraad
Tijdens het daaropvolgende dorpsberaad mogen de nog levende bewoners van Wakkerdam met elkaar overleggen en over en weer beschuldigingen naar elkaar uiten. Aan het eind van het dorpsberaad wijzen de dorpsbewoners “de mogelijke dader” aan en deze wordt direct ter dood veroordeeld. Op dat moment wordt ook meteen onthuld wat de identiteit van de veroordeelde is. Weerwolf, of toch een onschuldige dorpsbewoner?

Het uiteindelijke doel
De dorpsbewoners winnen als ze alle weerwolven weten uit te schakelen, de weerwolven winnen als ze alle dorpsbewoners hebben vermoordt.

Makkelijk online bestellen
De Weerwolven van Wakkerdam is het superspannende bloedstollende horrorspel voor groepen van 8 tot 18 spelers en u kunt het nu kopen bij spellenwinkel.nl.