Stef stuntpiloot spel

Pas op! Daar komt Stef Stuntpiloot!
Boeren, burgers en buitenlui opgepast! Stef Stunt Piloot is weer eens op ramkoers! Stef Stunt Piloot is de beroemdste, maar ook meteen de onhandigste piloot van de hele streek. Want wanneer Stef Stunt Piloot zijn vliegtuigje start kun je maar beter al je kippen op stok houden en de deuren en ramen op slot doen.

Bescherm je kippen
Hoe hoog Stef Stunt Piloot ook met zijn vliegtuigje probeert te vliegen, hij is alles behalve een hoogvlieger. Geen kip is meer veilig wanneer Stef Stunt Piloot het luchtruim kiest. Als Stef Stunt Piloot niet op tijd optrekt met zijn vliegtuigje, botst hij op de nietsvermoedende kippen van de boeren.

Het doel van Stef Stuntpiloot spel is
De spelers proberen dan ook om Stef Stunt Piloot zo hoog mogelijk over hun eigen kippen te laten vliegen, in de hoop hem op de kippen van de andere spelers te laten botsen. Maar heeft Stef Stunt Piloot al jouw kippen weg gebotst, dan heb je verloren.

Bestel het Stef Stuntpiloot spel Online
Het Stef Stuntpiloot spel is een hilarisch spel voor de hele familie en geschikt voor jong en oud. Stef Stunt Piloot is te koop bij spellenwinkel.nl en vandaag voor 17 uur besteld is morgen al in huis.