Kolonisten spel

De Kolonisten van Catan spel
Welkom op het eiland Catan! Het is aan jullie kolonisten om het eiland te verkennen en de meest succesvolle beschaving op te bouwen.

Uw leven als Kolonist op het eiland Catan
In het spel De Kolonisten van Catan start elke speler met twee dorpen en aan elk dorp een weg.
Het Eiland Catan is rijk aan grondstoffen (Graan, Steen, Hout, Wol en Erts). Elk dorp grenst minimaal aan twee grondstoffen en maximaal aan drie. Zo kan één dorp Graan, Wol en Wol opleveren.

Doet u mij maar een wol!
Met de verworven grondstoffen kan men handel met elkaar drijven en dingen bouwen en ontwikkelen.
Maar pas op! Ook het eiland Catan kent zijn donkeren kanten en wie met te veel grondstoffen blijft zitten loopt het risico ten prooi te vallen aan de Struikrover op Catan.

Het doel van kolonisten van Catan spel
Naar mate het spel vordert veranderen de dorpen in Catan in steden die meer grondstoffen opleveren en meer waard aan punten zijn dan de dorpen.
De winnaar in het spel Catan is de speler die als eerste 10 overwinningspunten haalt.

De Kolonisten van Catan, basis en uitbreidingen
Het basis bordspel van Catan is uit te breide met verschillende delen zoals; De zeevaarders van Catan, Kooplieden en Barbaren en Steden en Ridders.
Naast de originele basis van kolonisten van Catan zijn er ook nog titels die kunnen worden gespeeld zonder daarvoor de basis van kolonisten van Catan te gebruiken, denk aan; Kolonisten van Amerika en Europa Ontwaakt.

Begin hier uw leven als kolonist en Koop het Catan spel
Spellenwinkel is de specialist op het gebied van vele bordspellen. Koop hier uit de reeks van De Kolonisten van Catan spellen uw versie tegen een scherpe prijs. Voor 17.00, morgen in huis!