Agricola spel

Waarom het Agricola spel kopen…
Agricola voor de echte boer of boerin
Altijd al een boer in de 17e eeuw willen zijn? Het spel Agricola biedt je de kans!
In het spel neem je de rol van een jonge boer en zijn boerin op je. Per ronde maak je gebruik van de diverse acties die het leven op de boerderij je biedt. Je begint met één actie voor de boer en één actie voor de boerin.

De acties
Zo kan je in Agricola bijvoorbeeld klei, steen of hout verzamelen, waarvan je hekken kan bouwen, of je huis kan uitbreiden. Want je gezin moet natuurlijk ook groeien. Meer gezinsleden betekend weer meer acties. In Agricola maken vele handen licht werk.

Het inzetten van je gezinsleden in Agricola
De grote lap grond om het huis kan in het spel Agricola veranderd worden in akkers, of weilanden voor het verbouwen van graan, of het houden van vee. Ondertussen kan men in het spel ook nog allerlei ambachten leren en handige spullen aanschaffen. Dit doe je in Agricola door één van de gezinsleden op een overeenkomstig actieveld plaatsen.

Ook in Agricola moeten mensen eten
Maar in het spel is net zoals het echte leven. Hoe meer handjes er zijn om te werken, hoe meer mondjes er zijn om te voeden. Er wordt er in het spel een aantal keer geoogst en dan moet je wel genoeg voedsel hebben voor je hele gezin. Heb je dat niet, dan gaan je gezinsleden bedelen, wat in Agricola minpunten oplevert.

Het Doel
Uiteindelijk draait het in Agricola natuurlijk om de punten, welke je vergaart met veel nakomelingen, een grote veestapel, een volle graanschuur en een mooi groot huis.

Agricola Kopen
Agricola is een spel dat je absoluut moet kopen, het ligt in de lijn van Hoogspanning, Puerto Rico, Le Havre en Ora Et Labora.
Spellenwinkel is de specialist op het gebied van spelletjes. Koop hier u Agricola spel tegen een scherpe prijs. Voor 17 uur besteld, morgen in huis!