Klantenservice bedrijven

Bij Spellenwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor allerlei leuke cadeaus, ook in grote aantallen. Denk bijvoorbeeld eens aan een bordspel als onderdeel van een kerstpakket. Alle bedrijven, instellingen en scholen kunnen bestellen bij Spellenwinkel.nl.

Assortiment

Op onze website heeft u de keuze uit duizenden artikelen, zowel spellen, puzzels en speelgoed. Steeds de laatste trends en nieuwste producten!

Naast het op de website getoond assortiment, kunnen wij vele andere spellen,  puzzels en speelgoed artikelen leveren. Graag horen wij van u wat uw wensen zijn. 

Korting

Neem bij bestellingen vanaf 200 artikelen contact met ons op en wij komen met een passend voorstel.

Betaalmogelijkheden

Wij bieden u veel betaalmogelijkheden, zoals Ideal, Creditcard, Overboeking, E-wallet, Mister Cash, DIRECT-ebanking, Giropay en Carte Bleue . Om de veiligheid van betalen te waarborgen gebruikt Spellenwinkel.nl het betaalplatform MultiSafepay dat beveiligd is met SSL-normen. SSL is op dit moment het veiligste en meest gebruikte encryptieprotocol op internet.

Bestellen

Alle bestellingen die via de website worden opgegeven worden binnen 2 werkdagen bezorgd op het door u gewenste adres.  De bestellingen via email of via ons contactformulier worden in overleg bezorgd.

Webshop Keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1600 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. 

Het Webshop Keurmerk heeft een 10 gekregen. Klik hier voor de rapportage.

Alle leden van stichting Webshop Keurmerk zijn te herkennen aan het keurmerk, dus ook Spellenwinkel.nl.

Contact

Spellenwinkel.nl
026-3702028
bedrijven@spellenwinkel.nl

ING bank nr 6728041
BIC : INGBNL2A
IBAN: NL86INGB0006728041
KvK nummer: 60979755
BTW nummer: 854147330B01